Skip to content

Door samen te werken bereik ik veel meer en is werken leuker. Dus daarom staat er ‘over ons’. Ik heb diverse samenwerkings partners. De belangrijkste is MPOWR, waar al mijn werkervaring en verlangen voor de zorg samenkomen in ons werk rond medisch leiderschap.

Angelique van Dam

Angelique van Dam is een coach, leiderschapsontwikkelaar en supervisor/intervisor vanuit een achtergrond als huisarts. Met professionele expertise, wijsheid, creativiteit, intuïtie en plezier ondersteunt zij mensen om hun unieke impact in de wereld te laten groeien. Ze inspireert je om niet alleen je verstand, maar ook je hart, lijf en geest in te zetten door dit ook zelf te doen. Verwacht ‘out of the box denken’ en buiten de lijntjes kleuren van je eigen status quo.

Het leven heeft Angelique mogelijkheden geboden, die zij steeds heeft benut voor haar professionele ontwikkeling. Zij woonde en werkte in Zuid Frankrijk, China en Canada met haar gezin en studeerde Gestalt psychotherapie, acupunctuur, coaching en leiderschap. Zo voegde zij steeds een bouwsteentje toe aan wat zij te bieden heeft voor de zorg. Van ondersteuning van patiënten is dit geëvolueerd naar ondersteuning van zorgprofessionals.

Ik ben een bevlogen optimist, wat het leven steeds rijk en verrassend houdt! Van nature een omdenker, overlopend van liefde. Ook een geluksvogel met Wim als liefdespartner en drie volwassen kinderen waar ik nog elke dag veel van leer. ‘Work hard, play hard’ maakt mijn leven een feest. Ik kies ervoor om met vertrouwen, dankbaarheid en verwondering naar de wereld te kijken.

Resume

2016 – heden
Eigenaar en oprichter
Mpowr: Medisch Leiderschap voor artsen!
Zie: www.mpowr.nl

2013-Heden
Supervisor en visitatiegespreksleider
NHG: Nederlands Huisartsen Genootschap
zie www.nhg.org

2009-heden
Leadership – and coach training facilitatie
CTI: The Co-Active Institute
zie www.coactive.com

2006 – Heden
Trainer, coach,eigenaar en oprichter
AVD Coaching

2003-2008
Coaching en intervisie expat partners / acupunctuur praktijk
Huiyang (China) en Calgary (Canada)

1995-2003
Huisarts in dienstverband
Regio Leidschendam-Voorburg-Den Haag

Samenwerkingen

MPOWR

(Voorheen LEMNISCAAP) een bedrijf dat zich richt op Medisch Leiderschap voor álle artsen van Nederland.

EVOLBE

Internationaal erkend leiderschapsontwikkelaar Raul Carvahal.

CTI

The CO-ACTIVE INSTITUTE, een internationaal gerenommeerd leiderschaps instituut.

Coaches voor Medici

Het onafhankelijke netwerk van coaches binnen de medische sector.

En verder een NETWERK van ervaren team- en executive coaches.

Logo

Mijn logo is geïnspireerd op het beeld van Iris le Rütte: ‘Daphne’. In mijn logo heb ik er blaadjes aan toegevoegd. Door mijn coaching/training/inspiratie ondersteun ik mensen om hun fundament beter te leren kennen, er trots voor te gaan staan en dat te laten bloeien

Ik vond een passage uit de tekst ‘Bomen’ van Herman Hesse, die gaat over de kracht van bomen en die voor mij de link met coaching mooi weergeeft:

Voor mij zijn bomen machtige predikers. Ik vereer ze als ze in volken en families leven, in wouden en kleine bossen. Ik vereer ze nog meer, als ze ergens in hun eentje staan. Ze zijn als eenzamen. Niet als kluizenaars, die er uit zwakte stilletjes vandoor zijn gegaan, maar als grote, vereenzaamde mensen, zoals Beethoven en Nietzsche. In hun kruinen ruist de wereld, ze streven met al hun levenskracht naar dat ene: Vervulling van hun eigen innerlijke wet, de volgroeiing van hun eigen vorm, de wording van zichzelf. Niets is heiliger en voorbeeldiger dan een mooie sterke boom (…)’

Neem contact op met AVD-Coaching

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Vul dan ons contactformulier in,
of bel met 06 2470 5672 of mail ons.

    Back To Top