Skip to content

Ik geloof in ervarend leren om je (persoonlijk) leiderschap eigen te maken. Dit sluit ook aan bij nieuwe inzichten over hoe de mens het beste nieuwe dingen leert. Alle trainingen die ik geef gebruiken ervarend leren en geven je praktische handvatten die je de volgende dag kunt gebruiken. Zodat leiderschap niet alleen een mooie theorie blijft, maar jij er daadwerkelijk verandering mee in gang kunt zetten in jouw wereld.
Wil je over een van deze trainingen meer informatie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik vertel je er graag meer over.

Trainingen via MPOWR

We hebben MPOWR opgericht om alle artsen handvatten te geven om een betere zorg te creeren: beter voor de patient en beter voor de artsen. Een zorg waarin artsen met bevlogenheid en plezier kunnen werken. Dit is Medisch Leiderschap. Wij doen dit door artsen te inspireren en door hen trainingen aan te bieden, zodat ze hun hele persoon in kunnen zetten met ieders’ unieke sterktes, kennis en vaardigheden.

Leergang Medisch Leiderschap voor A(N)IOS

Mpowr

Meerdaagse nascholing Samen met andere a(n)ios handvatten krijgen om het leiderschap dat jij van nature…

Bekijk deze training van Mpowr

Bezinning-tweedaagse

Mpowr

Meerdaagse nascholing Tijd om stil te staan en afstand te nemen met focus op je…

Bekijk deze training van Mpowr

Leergang Medisch Leiderschap

Mpowr

6-daagse nascholing Medisch leiderschap is kiezen voor persoonlijke groei en anders samenwerken, waardoor je meer…

Bekijk deze training van Mpowr

Bekijk de actuele trainingsagenda van MPOWR.

Trainingen via Co-Active

Het Co-Active Training Institute is een instituut dat zich specialiseert in leiderschapsontwikkeling en daarvoor revolutionaire modellen heeft ontwikkeld, gebaseerd op moderne leiderschaps filosofiën en -theoriën. Zij zijn begonnen als eerste en grootste internationaal coach- en traininginstituut en zijn geëvolueerd richting leiderschapsontwikkeling, waarvan coaching deel uitmaakt.

In Europa worden de trainingen georganiseerd door Competence.

Bekijk de actuele trainingsagenda voor de Co-Active Leadership Experience (CLE)

Trainingen via Coaches voor Medici

Coaches voor Medici is een onafhankelijke netwerk van coaches binnen de medische sector. Zij/wij bieden begeleiding op het brede gebied van jouw professioneel functioneren. Van communicatie of samenwerking met je collega’s en leiding geven tot omgaan met je werkbelasting en de balans tussen je werk en privéleven.

Neem contact op met AVD-Coaching

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Vul dan ons contactformulier in,
of bel met 06 2470 5672 of mail ons.

    Back To Top